Categorieën
Seizoen 6

126. Jaaroverzicht 2022: wat zullen we nooit vergeten uit ons derde jaar?

En daar is nummer 126. De mannen van de Slimmer Presteren Podcast hebben het geflikt: de marathon aan afleveringen is ook dit jaar weer voltooid!

Home » Afleveringen » Seizoen 6 » 126. Jaaroverzicht 2022: wat zullen we nooit vergeten uit ons derde jaar?

Dit is de 126e aflevering van de Slimmer Presteren Podcast, over sport, onderzoek en innovatie. In deze aflevering hebben Gerrit en Jurgen het over:

Jaaroverzicht 2022: wat zullen we nooit vergeten uit ons derde jaar?

INLEIDING:

En daar is nummer 126. De mannen van de Slimmer Presteren Podcast hebben het geflikt: de marathon aan afleveringen is ook dit jaar weer voltooid!

Wat waren de hoogtepunten van 2022 en welke momenten maakten het verschil?

Hoogtepunten Slimmer Presteren Podcast in 2022

Dat waren toch zeker wel de diverse ontmoetingen met onze luisteraars. Wat een leuke mensen zijn dat toch!

We trapten het jaar af met samen live schaatsen kijken tijdens de Olympische 10km in Beijing. Samen met kenners Anne Tauber en Martin van de Pol leerden wat er voor nodig is om hard te schaatsen. Wat lijkt dat alweer lang geleden zeg.

In mei 2022 stonden we voor het eerst echt oog in oog met een grote groep luisteraars tijdens de viering van onze 100ste aflevering. In de theaterzaal in Leersum maakten we een aflevering over het Placebo Effect, speelden we onze eigen Slimmer Presteren Kennisquiz en gingen we daarna gezellig samen sporten.

Uiteraard (bijna) allemaal in zo’n prachtig Slimmer Presteren sportshirt. Die we tot onze trots en vreugd bij steeds meer sportwedstrijden in het het deelnemersveld kunnen zien. Iedereen die op onze mailinglijst staat, ontdekt de kortingscode waarmee je zo’n shirt gratis kan bemachtigen.

Plannen Slimmer Presteren Podcast voor 2023

En…wat gaan we volgend jaar eigenlijk doen? Nou, wat ons betreft komen er nog veel meer ontmoetingen met onze luisteraars.

Of het nou is door gezamenlijke deelname aan wedstrijden; zie onze wekelijkse mailing voor de actuele kalender. Of bij onze eigen Slimmer Presteren events en meetups.

Een belangrijke om in je agenda te zetten is de Heuvelrug Triathlon, op zaterdag 9 september 2023 rondom het Henschotermeer. Ook als je nog nooit een triathlon gedaan hebt, is dat een hele leuke om mee te doen. We helpen je er doorheen! Letterlijk.

Maar het belangrijkste plan voor 2023 is natuurlijk dat we van plan zijn om gewoon weer twee keer 21 afleveringen te gaan maken.

Waarin we kijken naar de laatste ontwikkelingen in de (sport-)wetenschap, ons laten inspireren door de topsport, maar daarbij altijd terugkomen op de vraag:

Is het voor een amateursporter nou zinvol of onzin om hier je tijd, energie of geld aan te besteden?

Heb jij nog leuke suggesties voor onderwerpen of specifieke vragen?

Aarzel niet en neem contact met ons op!

Video jaaroverzicht 2022: wat zullen we nooit vergeten uit ons derde jaar?

https://www.youtube.com/watch?v=dfoum-odLxU

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *