Categorieën
Seizoen 2

42. Jaaroverzicht 2020 Slimmer Presteren Podcast: wat zullen we nooit vergeten uit ons eerste jaar?

De heren van de Slimmer Presteren Podcast hebben het voor elkaar gekregen: hun marathon voor dit jaar is voltooid! Wat waren absolute hoogtepunten? Op welke momenten hadden ze het zwaar? En… wat gaan ze volgend jaar eigenlijk doen? Je komt erachter in aflevering 42.

Home » Afleveringen » Seizoen 2 » 42. Jaaroverzicht 2020 Slimmer Presteren Podcast: wat zullen we nooit vergeten uit ons eerste jaar?

Dit is de 42ste aflevering van de podcast over sport, onderzoek en innovatie. In deze aflevering hebben Gerrit en Jurgen het over ‘Het jaaroverzicht 2020 van de Slimmer Presteren Podcast: wat zullen we nooit vergeten uit ons eerste jaar?’.

Ja, daar is ‘ie dan: aflevering 42. De heren van de Slimmer Presteren Podcast hebben het voor elkaar gekregen: hun marathon voor dit jaar is voltooid! Wat waren absolute hoogtepunten? Op welke momenten hadden ze het zwaar? En… wat gaan ze volgend jaar eigenlijk doen? Je komt erachter in aflevering 42.

Een toost op 2021

Ze starten met een proost op het nieuwe jaar. Onder het genot van een alcoholvrije champagne – Gerrit staat immers al 3,5 jaar ‘droog’ en Jurgen doet mee aan Dry January – blikken ze terug en kijken ze vooruit. Ze bespreken de motivatie achter deze keuzes, hoe dit bevalt, en wat ze denken van alle alcoholvrije opties die tegenwoordig verkrijgbaar zijn.

Slimmer Presteren Podcast Jaaroverzicht 2020: terug- en vooruitblik

Al 42 afleveringen lang delen Gerrit en Jurgen tips, tools en ervaringen over sport, onderzoek en innovatie. Ze blikken terug: want wat waren nou de favoriete afleveringen van de luisteraars? Welke edities vonden ze zelf het interessantst om te maken? En ze polsen bij Guido Vroemen hoe hij de samenwerking tot nu toe ervaren heeft.

Nadat de heren de balans opgemaakt hebben, blikken ze vooruit. Ze bespreken hun plannen voor het komende jaar. En delen wat je als luisteraar mag verwachten in 2021.

De afleveringen die aan bod komen in dit jaaroverzicht:

Video over Jaaroverzicht 2020: wat zullen we nooit vergeten uit ons eerste jaar Slimmer Presteren Podcast?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *